Ahad, 24 April 2011

Contest:-Pengalaman Cinta Paling Memalukan

Assalamualaikum

Hai Cikgu Cinta..actually saje jer nak masuk contest ni..nk kongsi cerita  and nak korang jadikan pengajaran.ACEH!!pengajaran seh..
sambil-sambil tu berhajat jugak nak menang hadiah.hihi..kalo dapat la!!
Cerita yang aku nak ceritakan ni kisah aku ngan si dot dot and  takde kne mgne dgn insan slain dot dot..



Pada suatu hari ..teng teng teng....
biasa kalo waktu petang aku balik practical je mak aku amek kat petronas depan taman aku
tapi hari tu mak aku balik kampung sebab de kematian..si dot dot ni jemput la aku..
pakai 2 tongkat (a.k.a. kaki) jer sebab die takde kereta.Sambil jalan sambil bercerita .Yelah 
kitorang jumpa pon sebulan dalam sekali jer kot.Cerita punya cerita sampai berdekak-dekak.
Dok khusyuk bercerita..."oh mak kau...."tgok kat bawah jer kaki aku dah t'peot(seliuh)..aduh sakit banget.
Nak cover punyer pasal aku pon ketawa.Si dot dot bleh lak ketawa tak tolong aku langsung..(dalam 
hati aduh sakitnyer)..sambil2 tu aku tgok sekeliling..alamak..de sorang makcik ni nga tutup pintu
gate tengok aku la..e...malu btol..hehe..dengan nada yang penuh kebengangan aku cakap kat si dot dot ni..
"jangan bagitau orang lain tau..kalo bagitau siap"..hehe..begitu la ceritanya.



SeKiAn SaJa N TaK LuPe jUgAk KePaDa

2 ulasan: