Jumaat, 22 April 2011

HiLanGkAn bOsAn Dan NganToK


~Ngantok tak perlu kata apa-apa..Ngantok..~
Asmekom..hai korang...kali ni aku nak cite pasal bosan dan ngantok.Aku paham korang kadang-kadang tak tahu nak buat ape kan..kan..Tu la..ak ni lagi la,lepas makn jer tak sampai 5 minit dah ngantok..kadang-kadang tengah makan pon ngantok.Biasanya kalo time keje kalo aku ngtok ker bosan aku base download lagu kat sini >4shared<.Banyak lagu yang aku download almaklumlah yer benda free dan tak payah nak beli cd and dvd bagai.Bagi yang minat bace cerpen ker novel  kalo boing-boing duk umah tu bleh la g kat sini >penulisan2u<.Tu ari aku ngtok tahap gaban n then aku cari la cite lawak yang hilang ngantok.Ade la satu laman web ni,satu page jer aku bace tapi dah berdekak-dekak.Kalo korang tak cayer pegi la kat sini >lawak hilang ngantok<.Tetibe kalo korang rase cam pening jer kan nak cari free software sampai bosan nak menaip,cube korang pegi kat sini >free software< tapi ade yang trial and ade yang tak.Last skali kalo rase nak jimat n nak pegi jalan-jalan time bosan cube pegi kat sini >jalan-jalan<.Best,dekat internet pon boleh pegi jalan-jalan tau.Live punyer..!!Korang try la kalo time bosan-bosan ker ngantok ker an..Skian..tu jer yang nak bagitau..:D

                   
                     zzzz****VeRy dE NgAnToK!!                                 BoSaN nYer!!






1 ulasan:

  1. yg pergi jalan - jalan tuh tak leh blahh hehehe ^__^

    BalasPadam