Selasa, 19 April 2011

Pertama Kali Lukis Gune Pain..hihi..

asmekum..ya allah..tuhan je yang tau btpe susahnye nk lukis gne pain ni..maklum la yer tangan aku ni memang lurus sgt!!!..1 gambo ni je berejam..anyway..sronok sbnarnye lukis ni tp tu la time boing n time otak ni hmpir nak gler boleh glerkan lagi dengan lukis kat pain ni..aduyai....

2 ulasan:

  1. lukisan ni dah boleh anta ke muzium ni buat tontonan umum . heheheheh

    BalasPadam
  2. EwaFiwa.muzium tuh barang lame2..owh...ko nak cakap aku punyer lukisan ni old version ea..yela..i x pandai lukis la..tggu orang ajar..:D

    BalasPadam